DISCLAIMER
VAN OZD arbo

DISCLAIMER OZD arbo

Deze disclaimer is van toepassing op de website https://ozdarbo.nl/ van OZD Consultancy B.V. (hierna: OZD Arbo) In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

OZD Arbo staat niet in voor de inhoud van websites van derden die naar https://ozdarbo.nl/ leiden of waarnaar https://ozdarbo.nl/ leidt.

 

Wijzigingen

Deze website wordt opgesteld met de grootste zorg, maar OZD Arbo geeft geen garantie voor de juistheid en volledigheid van de gegeven informatie. Fouten en vergissingen worden zo spoedig mogelijk gecorrigeerd. OZD Arbo behoudt zich het recht voor de op deze website gepubliceerde informatie en de tekst van deze disclaimer, te allen tijde zonder aankondiging te wijziging met onmiddellijke werking. Aan de informatie op deze website en in deze disclaimer kunnen geen rechten worden ontleend. OZD Arbo aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie. Het Nederlandse recht is van toepassing op alle informatie op deze website en in deze disclaimer.

Intellectueel eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor de met betrekking tot alle op deze website aangeboden informatie, waaronder alle teksten, grafisch materiaal, beeldmateriaal en logo’s, berusten bij OZD Arbo. Het is niet toegestaan om informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van OZD Arbo.

Vragen en opmerkingen

Voor verdere vragen en opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

OZD Consultancy B.V.

Adres: Grote Voort 5 (kamer 0I), 8041 AM, Zwolle
Kvk-nummer: 76540472
Telefoon: 085-1055453
E-mail: info@ozdarbo.nl

Contactformulier website: https://ozdarbo.nl/afspraak-maken/

 

Opgesteld in juni 2023